• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22316
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Cine Festival


Δευ 26 Αυγ 2013

ΠIK NIK Urban Festival 2013 στη Ρωμαϊκή Αγορά




Το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο αστικό πικ νικ γεμάτο φρέσκιες μουσικές και δροσερές εικόνες. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος το φεστιβάλ εντάσσεται στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Μουσικές και Δράσεις στα Μνημεία της Πόλης» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Ο σχεδιασμός του φεστιβάλ προβλέπει τη δημιουργία ενός μεγάλου αστικού πικ νικ, το οποίο θα συνοδεύεται αφενός από συναυλίες ανερχόμενων μουσικών σχημάτων της πόλης και αφετέρου από προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους στο ειδικά διαμορφωμένο θερινό σινεμά.

Ήδη από την πρώτη χρονιά, το κοινό της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας να απολαύσουμε παρέα ένα γεμάτο πολιτιστικό τριήμερο στην καρδία της πόλης. Βασική επιδίωξη του φεστιβάλ είναι να εδραιώσει την πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού γεγονότος δημιουργώντας παράλληλα έναν ξεχωριστό πολιτιστικό θεσμό που θα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι. Η Ρωμαϊκή Αγορά φιλοξενεί και φέτος το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, αποδεικνύοντας πως οι αρχαιολογικοί χώροι μπορούν να είναι πραγματικά ανοιχτοί για το κοινό και έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούν ιδιαίτερα πολιτιστικά γεγονότα.

Πιστεύοντας ότι σε περιόδους κρίσης οι παρέες και οι συνεργασίες είναι αυτές που μπορούν να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν τις ιδέες σε πράξεις, εμείς πρώτα ως παρέα και μετά ως Parenthesis μαζί με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς σας προσκαλούμε στο ΠIK NIK Urban Festival 2013 στη Ρωμαϊκή Αγορά να μοιραστούμε φαγητό, μελωδίες και όμορφες εικόνες κάτω από τον ανοιχτό ουρανό και να κλείσουμε έτσι την καλοκαιρινή περίοδο μέσα σε γιορτινό κλίμα. Σας περιμένουμε με διάθεση, πολλούς φίλους και φυσικά το γεμάτο καλάθι του πικ νικ.


Πρόγραμμα

Πέμπτη 29 Αυγούστου

19:00 - Pόlkar
Οι Pόlkar (που στα σλάβικα σημαίνει ”Μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάσει φάλτσα”) είναι το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου. Βασικοί πυρήνες του συγκροτήματος είναι ο Γιάννης Κυρατσός, ο Λάζαρος Πλιάμπας και ο Dani Joss. Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως folk, rock, indie με άμεσες αναφορές στις παλιές αθηναϊκές καντάδες. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο studio του Dani Joss, ηχογραφώντας το πρώτο τους E.P, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβρη. Σύνθεση Pόlkar: Γιώργος Παπαγεωργίου: Φωνή, ukulele. Γιάννης Κυρατσός: Φωνή, Κιθάρα, Mandolin. Λάζαρος Πλιάμπας: Τύμπανα, Κρουστά. Γιώργος Αβραμίδης: Τρομπέτα. Χρύσα Χατζηαντωνίου: Μπαγιάν. Dani Joss: Παραγωγή, ήχος.


19:00 - Lemonostifel
Στην Φρουτοπία υπήρχαν κι οι… κακοί της υπόθεσης. Δύο εργοστάσια. Κομποστάλ το ένα απ’αυτά. Εκεί τα φρούτα γίνονταν κομπόστες… Στο Lemonostifel γίνονταν αναψυκτικά… Και το ταξίδι ξεκινά,με φόντο τη Καστοριά… ο Γαβρίλος βρίσκει τον Χάρη και με παρέα το τσέλο της Εύης γίνεται το πρώτο demo. Επειδή όμως στους τρεις, ενίοτε και τέταρτος χωρά, η παρέα μεγάλωσε με την κιθάρα του Νέστορα. Κι όπως τα χρόνια περνούν και φεύγουν, μα πάντα κάτι μας αφήνουν, έτσι πέρασαν κι ο Γιώργος Τόλιος (τύμπανα), ο Χρήστος Τσαπράζης (κόντρα μπάσο), ο Δημήτρης Μπασλάμ (ακουστικό μπάσο), ο Θάνος Σιδέρης (μπάσο κλαρίνο) αφήνοντάς μας αναμνήσεις κι εμπνεύσεις. Σύντομη παύση εργασιών και τα φουγάρα του Lemonostifel ζωντανεύουν και πάλι, αυτή τη φορά με τους Πάνο Μάνου (μπάσο), Χάρη Βορεάδη (τύμπανα), Μιχάλη Βρέττα (βιολί), Νίκο Μαγνήσαλη (κρουστά), Νέστορα Καποδίστρια (κιθάρα) και Γαβρίλο Χρυσικόπουλο (κιθάρα, τρομπέτα, μπουζούκι).
Live έρχονται, θεατρικά φεύγουν κι ο άνεμος των Lemonostifel οδηγεί στην Λάρισα, όπου με ηχολήπτη τον Χρήστο Μέγα ηχογραφείται ο πρώτος δίσκος, στο στούντιο του Θ.Παπακωνσταντίνου. Το καλοκαίρι φεύγει, παίρνοντας μαζί του τον Μιχάλη και φέρνοντας τον Νίκο Παπαϊωάννου στο τσέλο, τον Βαγγέλη Βραχνό στην τρομπέτα και καινούρια κομμάτια που περίμεναν τον Τίτο Καρυωτάκη και το Χρήστο Χαρμπίλα για να γίνει η ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου με την εταιρία τους, all together now. Συναυλίες, θεατρικά έργα, video clip, ο τρίτος δίσκος στα σκαριά και τα φουγάρα συνεχίζουν να καπνίζουν φέρνοντάς μας τα φρούτα των Lemonostifel έτοιμα να μας δροσίσουν!
http://www.youtube.com/watch?v=nmk9fgWd0IA


21:15 - Think Kites
To Think Kites είναι η πρώτη stop-motion ταινία μικρού μήκους της Ηλέκτρας Ποϊράζογλου, βασισμένη στο 20λεπτο κομμάτι Kites του Ηλία Παντολέων. Ο κόσμος μέσα από τα μάτια του ήρωα αλλάζει, γίνεται συναρπαστικός, διασκεδαστικός, βρίσκεται στον αέρα σαν χαρταετός. Το Think Kites είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο στο χέρι με ξυλομπογιές, χαρτόνια, μαρκαδόρους και μια στάλα πλαστελίνη.
(Ελλάδα, 2012)
Σκηνοθεσία: Ηλέκτρα Ποϊράζογλου
Μουσική: Ηλίας Παντολέων
Ήχος: Παναγιώτης Δελινικόλας
Ευχαριστίες: Σίμος Μαγκλιβέρας
Διάρκεια: 6′ 56″


21:30 - Moonrise Kingdom - Ο Έρωτας του Φεγγαριού
Ο Γουες Αντερσον στέλνει νέα πρόσκληση στον μαγικό, δυσλειτουργικό, πανέμορφο κόσμο του, γεμάτο vintage εικόνες από το εφηβικό του love story.
Στη δεκαετία του ’60, δύο δωδεκάχρονα παιδιά αποφασίζουν να το σκάσουν από την παραθαλάσσια πόλη τους στη Νέα Αγγλία, προκαλώντας αναστάτωση και κινητοποιώντας τις τοπικές αστυνομικές αρχές, που αρχίζουν να αναζητούν το ανήλικο ζευγάρι. H ταινία του διαδραματίζεται σε ένα νησί στο οποίο δεν υπάρχουν άλλοι κάτοικοι, εκτός από τους προσκόπους της κατασκήνωσης και όσους έχουν άμεση σχέση με τους πρωταγωνιστές.
Το Moonrise Kingdom είναι μάλλον μια κωμικοτραγική περιπέτεια η οποία φέρνει στην επιφάνεια, νεανικούς έρωτες και ζήλιες, εφηβικά πείσματα και ψυχολογικές μεταπτώσεις που οδηγούν σε πραγματικά ακραίες καταστάσεις, γεροντικά πείσματα και μεσηλικιακές αγκυλώσεις, που φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα στις νεανικές ψυχές.
(Wes Anderson, Η.Π.Α, 2012)
φωτογραφίες | trailer | κριτική


Παρασκευή 30 Αυγούστου

19:00 - Ανθή Κύρκου
Η Ανθή Κύρκου γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1986. Τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι διπλωματούχος πιάνου, ασχολείται με το τραγούδι και παίζει toy piano, μελόντικα, παιδικό μεταλλόφωνο και πλήκτρα. Είναι μέλος σε διάφορα μουσικά σχήματα, όπως οι Global Vibe, οι Super Stereo, οι Monterno Pitziama, κ.α. Ακόμη συμμετέχει στις μουσικές παραστάσεις του Δημήτρη Μπασλάμ.
«7 τραγούδια θα σας πώ»
Μία παράσταση με την Ανθή Κύρκου.
Περιέχει toy piano, μεταλλόφωνο, μελόντικα, stylophone, kazoo και φαντασία.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη 40 χρόνων επιτυχίες.
Φιλική συμμετοχή η μικρή Ελένη.
http://www.youtube.com/watch?v=_m1Vb3XaXzc


19:00 - Los Mujeros
Οι Los Mujeros είναι ένα oκταμελές σχήμα από την Θεσσαλονίκη που στη μουσική του στεγάζει ήχους από την βαλκανική χερσόνησο συνδυασμένους με το μεσογειακό στοιχείο και πινελιές από την ελληνική μουσική παράδοση.
Το μουσικό τους ταξίδι ξεκίνησε το 2007 με την συμμετοχή τους στο Schollwave Festival 2007 σε ηλικία μόλις 16 χρονών! Ήταν η στιγμή που η καρδιά των Los Mujeros άρχισε να χτυπά. Ακολούθησαν 2 ακόμα εμφανίσεις στο Schoollwave Festival το 2008 και το 2009, αλλά και σε Festivals ανά την Ελλάδα όπως το Two festival στα Χανιά, το Dramaica στη Δράμα- Νεστόριο, με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στο Rockwave 2008 παρέα με τους Patty Smith, Manu Chao και Locomondo.
Το τραγούδι τους Hey Woman ανακηρύχθηκε τραγούδι του μήνα Ιούνη από το Jumping Fish της Cosmote, λαμβάνοντας δεκάδες θετικές κριτικές από καλλιτέχνες-παραγωγούς. Είχαν την τιμή να μοιραστούν την σκηνή με τον ανατρεπτικό Tonino Carotone, τους εξαίρετους Deliquent Habits, τους αγαπημένους τους Balkan Beat Box αλλά και με τους Ojos de Brujo στα πλαίσια στου Jumping Fish Festival.
Ο Απρίλιος του 2013 σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του δίσκου τους Sun After Rain με μουσική παραγωγή του Γιώργου Πεντζίκη και συμμετοχή του Νικήτα Κλίντ και του Vassilikou
Στις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Los Mujeros προσπαθούν να καταβάλουν τον κόσμο με συναισθήματα χαράς και γιορτής, μιας μουσικής γιορτής από τα Βαλκάνια έως την Ιβηρική και από την μεσόγειο έως την μακρινή Ρωσία!
http://www.youtube.com/watch?v=Yrc4BFmyQBw


19:00 - Sonny Touch & Honolulu Philharmonic
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου “Brain Soup”, ο Sonny Touch και οι Honolulu Philharmonic έρχονται στο ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival στις 30 Αυγούστου. Bastard jazz και desert rock συνθέτουν το ηχητικό puzzle που κινείται ανάµεσα σε ηλεκτρονικά τοπία και voodoo moods, ισορροπώντας τα samples µε τον αναλογικό ήχο. Συναυλίες σε clubs και bars της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, του Βόλου καθώς και συµµετοχές σε Μουσικά Φεστιβάλ της Ελλάδας (Reworks 2011, Ηµέρα Μουσικής 2011 Βόλος) και του εξωτερικού (Fusion Festival Berlin, Panda Theater Berlin) συνθέτουν το βιογραφικό των ζωντανών εµφανίσεων των Sonny Touch & Honolulu Philharmonic.
Τα lives χαρακτηρίζονται από δυναµικά ξεσπάσµατα, ροµαντισµό, grotesque ατµόσφαιρα και προσεγγίζονται κάθε φορά από τους µουσικούς µε διάθεση εξέλιξης και εισαγωγής νέων στοιχείων.
Οι Sonny Touch & Honolulu Philharmonic παρουσιάζουν στις 30 Αυγούστου στο ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival το Brain Soup καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό. Sonny Touch – κιθάρες, φωνή
∆ηµήτρης ∆αλέζης – τροµπέτα, κρουστά, φυσαρµόνικα
Βάχρας – µπάσο
Κωνσταντίνος Βελένης – τύµπανα, κρουστά
Χάρης Έλεκτρον – πλήκτρα, samples, electronics
http://www.youtube.com/watch?v=liwZMAQvTGY


21:15 - Canción naïf
Ένα “σ’αγαπώ” ζωγραφισμένο με κιμωλία έξω από την πόρτα, ένα μονοπάτι φτιαγμένο με ψίχουλα από φεγγάρι και αστέρια από ψωμί, ένα καινούργιο αλφάβητο όπου το Τ φοράει καπέλο και το Ο είναι ένα στρογγυλό φιλί… όλα μπερδεύονται περίεργα και μαγικά σ’αυτό το “αφελές τραγούδι”.
Ένα τραγούδι ηχογραφημένο εξ ολοκλήρου με παιδικά μουσικά όργανα το οποίο έντυσε με κινούμενα σχέδια ο Μπάμπης Αλεξιάδης. Το Canción naïf είναι αποκλειστικά ηχογραφημένο με παιδικά μουσικά όργανα, μικρά κρουστά, toy piano, παιδικό ακορντεόν.
(Μεγάλη Βρετανία, 2011)
Σκηνοθεσία – animation: Μπάμπης Αλεξιάδης
Μουσική – Στίχοι: Jordi Maranges
Ερμηνεία: Γιώργης Χριστοδούλου
Διάρκεια: 4′ 21″
http://vimeo.com/49371393


21:30 - The Perks of Being a Wallflower - Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο
Μια αυθεντική, τρυφερή, αληθινή ματιά, στα άβολα χρόνια της εφηβείας που αποφεύγει όλα τα κλισέ μιας εφηβικής ταινίας και βρίσκει κέντρο στην συναισθηματική ειλικρίνεια. Και την καρδιά σου. Ο ευφυής και σκεπτικός 15χρονος Τσάρλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο Λύκειο και καταλήγει μέλος μιας παρέας τελειοφοίτων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πνευματώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση Πάτρικ, καθώς και η όμορφη Σαμ. Οι νέοι του φίλοι τον ενθαρρύνουν να βγει από το καβούκι του και τον εισάγουν στη μουσική, στον κινηματογράφο, στο «The Rocky Horror Picture Show» και, τελικά, στην ίδια τη ζωή. (Stephen Chbosky, Η.Π.Α, 2012)
φωτογραφίες | trailer | κριτική


Σάββατο 31 Αυγούστου

19:00 - Deep In The Top
Οι Deep in the Top είναι μια φοιτητική blues μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που, εδώ και τρία χρόνια, εμφανίζεται live σε μουσικές σκηνές της πόλης, φεστιβάλ αλλά και στο δρόμο! Ο Νίκος Τσόπογλου-Γκίνας παίζει κιθάρα και τραγουδά, ο Μιχάλης Τραχαλιός παίζει πλήκτρα και μερικές φορές φλάουτο, ο Μηνάς Βακαλούδης είναι στο μπάσο και ο Φίλιππος Σαμλίδης στα τύμπανα. Η μπάντα ξεκίνησε το 2010 με δύο ακόμα μέλη και διαφορετικό όνομα, αλλά πολύ σύντομα κατέληξε σ’αυτό το μπλουζ κουαρτέτο. Έκτοτε έχει εμφανιστεί ζωντανά περίπου 30 φορές, με σημαντικότερη στιγμή το live του Φλεβάρη του 2012 στο Γαία, μαζί με τους Blues Wire. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση 10 τραγουδιών, εκ των οποίων τέσσερα δικά τους, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολούνται κυρίως με τη σύνθεση δικών τους τραγουδιών. Φέτος συμμετείχαν στον διαγωνισμό συγκροτημάτων που διοργάνωσε για 10η συνεχή χρονιά το ωδείο Φίλιππος Νάκας και απέσπασαν το 1ο βραβείο. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να ηχογραφήσουν τη νέα δουλειά τους, η οποία σύντομα θα παρουσιαστεί.
http://www.youtube.com/watch?v=oHZBlt60QUY


19:00 - Minor Mine
Οι Minor Mine σχηματίζονται το 2007 στη Θεσσαλονίκη και συναντιούνται σε συναυλίες με μπάντες της πόλης αλλά και με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Wovenhand, Band of Holy Joy, Murder by Death, Savage Republic, The Ex, Peter Murphy και Tuxedomoon. Τον Δεκέμβριο του 2011 συνεργάζονται με τους Radio Joy (με πυρήνα τον Johny Brown των Band of Holy Joy), για να παρουσιάσουν στη Θεσσαλονίκη το Beuys will be Beuys, μια ζωντανή οπτικοακουστική παράσταση.
Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ Where they go σε δικιά τους παραγωγή. Στην μουσική τους η φολκ και τα μπλουζ συναντάνε την ψυχεδέλεια και το μετα-πανκ μέσα από σύγχρονες φόρμες ενορχήστρωσης. Τον Νοέμβριο του 2012 επιστρέφουν στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο Out of heaven σε δικιά τους παραγωγή. Στα έντεκα τραγούδια του δίσκου οι Minor Mine διηγούνται ιστορίες βγαλμένες μέσα από το σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον. Αυτόκλητοι σωτήρες, αόμματοι δολοφόνοι, θαυματοποιοί της τεχνολογίας και απελπισμένοι φυγάδες είναι μερικά από τα πορτρέτα των ηρώων που περιπλανιούνται στο Out of Heaven. Η έκδοση του άλμπουμ χρηματοδοτήθηκε από τους Minor Mine καθώς και από υποστηρικτές της μπάντας μέσω της πλατφόρμας indiegogo.
http://www.youtube.com/watch?v=tlRIi89IOP4


21:15 - Εκκρεμότητα
Μία τυπική μικροαστική ελληνική γειτονιά. Ένα τυπικό διαμέρισμα. Μία τυπική ελληνίδα γιαγιά καθαρίζει. Πλένει τα πιάτα. Σκουπίζει. Δεν μπορεί όμως να βγάλει έναν λεκέ από τον τοίχο της. Οι μέρες ανατέλλουν και δύουν. Η μοναχική γυναίκα σφουγγαρίζει πατώματα. Τρίβει. Πλένει. Ο λεκές παραμένει στον τοίχο της. Ο Χάρος της χτυπά την πόρτα. Εκείνη δεν έχει αντίρρηση. Μόνο μια εκκρεμότητα. Αυτή είναι η ελληνική ταινία που μας έκλεψε την καρδιά, προϊόν της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας. Stop motion animation, κούκλες, καρέ καρέ, εξαιρετικός φωτισμός στις μακέτες – αποτέλεσμα που «μυρίζει» ελληνική πραγματικότητα, πατάει στις μνήμες μας και σε όσα μας έχουν μεγαλώσει. Κάπως έτσι πεθαίνουν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας – τρίβοντας έναν λεκέ.
(Ελλάδα, 2011)
Σκηνοθεσία: Ελένη Μίλτση
Διάρκεια: 6′
http://vimeo.com/49371393


21:30 - Stand by Me - Στάσου Πλάι μου
Αμερικανική δραματική περιπέτεια παραγωγής 1986 σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «The Body» του Στίβεν Κινγκ και ο τίτλος προέρχεται από το ομώνυμο τραγούδι του Μπεν Ε. Κινγκ, που ακούγεται στους τίτλους τέλους.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Γκόρντι, ενός συγγραφέα που θυμάται τα παλιά χρόνια της εφηβείας του όταν μαζί με τρεις φίλους του ξεκίνησαν να βρουν το πτώμα ενός εξαφανισμένου αγοριού που θεωρούνταν νεκρό.
Το Στάσου Πλάι Μου κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 8 Αυγούστου 1986 σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών και ευρέως στις 22 Αυγούστου 1986. Έλαβε εξαιρετικές κριτικές και απέσπασε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.
(Rob Reiner, Η.Π.Α, 1986)
φωτογραφίες | trailer | κριτική





Πώς θα έρθω

Η Ρωμαϊκή Αγορά βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περικλείεται από τις οδούς Φιλίππου και Ολύμπου στο ύψος της Αριστοτέλους και μπορεί κανείς να φτάσει με λεωφορείο χρησιμοποιώντας όλες τις γραμμές του ΟΑΣΘ που κάνουν στάση στην Αριστοτέλους.

Τί να φέρω μαζί μου

Για τους ΠΙΚ ΝΙΚερς δεν χρειάζονται συμβουλές, απλά αυτοσχεδιάστε! Τραπεζομάντηλα, καλάθια, σπιτικοί μεζέδες και τα ποτά σας ανα χείρας.

Εισιτήριο

Για να απολαύσει κανείς αυτό το Αυγουστιάτικο τριήμερο, κάνοντας ΠΙΚ ΝΙΚ σε έναν ιδιαίτερο χώρο, υπό τον ήχο ταξιδιάρικων μουσικών και θερινού σινεμά, θα χρειαστεί μόνο 3 Ευρώ (ανά ημέρα).




 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.