ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...
- Αριθμός ταινιών: 22316
- Αριθμός συν/τών: 759967
- Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών


Περιεχόμενα
Παρ 08 Απρ 2022
Αδάμ πού εί;Τετ 06 Σεπ 2017
Το «Amerika Square» του Γιάννη Σακαρίδη είναι η ελληνική υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία OscarΤρί 29 Αυγ 2017
Παγκόσμια πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου, στο 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας για την 8η Ήπειρο του Γιώργου ΖώηΠαρ 04 Αυγ 2017
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Τζαμάικα»Πεμ 27 Ιουλ 2017
O Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη εμπνεόμενος από τον επικό αγώνα ΑΕΚ - Σλάβια Πράγας του 1968CineGossip
Παρ 24 Φεβ 2017
Ανακοινώθηκε επισήμως ο σκηνοθέτης της νέας solo Μπάτμαν ταινίας

Μπορεί τον Απρίλιο του 2016 ο πρόεδρος της Warner Bros, Κέβιν Τσουτζιχάρα, να ανακοίνωνε από το φεστιβάλ CinemaCon ότι ο Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστεί στη νέα σόλο Μπάτμαν ταινία, ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από δύο εβδομάδες μοιράστηκε την απόφασή του να αφήσει την καρέκλα του σκηνοθέτη και να παραμείνει στο πρότζεκτ ως πρωταγωνιστής και παραγωγός. Σήμερα λοιπόν δόθηκε στο φως το όνομα του Ματ Ριβς ως ο νέος σκηνοθέτης που θα αναλάβει τα ηνία που άφησε ο Μπεν Άφλεκ, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στον ρόλο του. Ο Ματ Ριβς που θα εκτελεί παράλληλα και χρέη παραγωγού, έχει μια μικρή θητεία στην τηλεόραση, αλλά μια ασφαλώς πιο αξιέπαινη στον κινηματογράφο, έχοντας στο βιογραφικό του ταινίες όπως το Cloverfield, Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή και το αμερικανικό ριμέικ Άσε το Κακό να Μπει, ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση.

Το όνομά του αναφερόταν εδώ και καιρό σε διάφορα ανεπίσημα δημοσιεύματα και παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα τα περισσότερα μιλούσαν για κατάρρευση των διαπραγματεύσεων, η σημερινή ανακοίνωση δημιουργεί μάλλον έκπληξη σε όσους παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ενθουσιασμένος: "Αγαπούσα την ιστορία του Μπάτμαν από παιδί. Έχει έναν τόσο εικονικό και συναρπαστικό χαρακτήρα, που αντηχεί βαθιά μέσα μου. Νιώθω απίστευτη τιμή και ενθουσιασμό που θα συνεργαστώ με τη Warner Bros, ώστε να φέρουμε στη μεγάλη οθόνη μια νέα επική βερσιόν, γεμάτη από συναίσθημα". Με το σενάριο του Κρις Τέριο να ικανοποιεί σύσσωμη την παραγωγή, μένει πλέον να ξεκινήσει το κάστινγκ ώστε να ανακοινωθεί και η ημερομηνία εξόδου.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!
Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.
Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.