• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22316
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Where are you, Adam ?
Cytanet Live Streaming
Cineντευξη


Παρ 02 Φεβ 2007

Βίκυ Βολιώτη - Αλίνα Κοτσοβούλου - Αντώνης Λουδάρος


Τσιμπημένοι από το κεντρί της Μέλισσας...



Με την άλλοτε παιχνιδιάρα και άλλοτε μελαγχολική Μέλισσα τον Αύγουστο, που από την πρώτη ημέρα του μήνα, βουίζει μέσα στις σκοτεινές κινηματογραφικές αίθουσες, βρισκόμαστε μπροστά στην πρώτη σκηνοθετική απόπειρα, ενός από τους πιο αγαπητούς, στο ευρύ κοινό ηθοποιούς της σύγχρονης γενιά του Θοδωρή Αθερίδη. Μια ταινία που προϋπήρξε ως θεατρική παράσταση, με μια σημαντική πορεία περίπου 350 παραστάσεων, που με την κυκλοφορία της, κλείνει την τριάδα των φιλόδοξων φετινών παραγωγών της Audiovisual και του Πάνου Παπαχατζή, που με την αξιόλογη εμπορική τους διαδρομή, έχουν ανεβάσει αισθητά τον εισπρακτικό μέσο όρο της σεζόν.

Τρεις από τους βασικούς συντελεστές του έργου, ο πάντοτε κεφάτος Αντώνης Λουδάρος, ο άλλος εαυτός του κεντρικού ήρωα Χάρη, η Αλίνα Κοτσοβούλου, η μικρή ερμηνευτική έκπληξη του φιλμ, που υποδύεται την γυναίκα του Βασούλα και η υψηλών υποκριτικών δυνατοτήτων Βίκυ Βολιώτη, που κρατά με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον ρόλο της Γερμανίδας ετεροθαλούς αδελφής, μιλούν στο cine.gr σε μια απολαυστική κουβέντα εφ όλης της ύλης.

- Έχοντας ήδη παρακολουθήσει την ταινία στις ειδικές πρεμιέρες και λίγο πριν βγει στις αίθουσες, πως αφουγκραστήκατε την πρώτη αντίδραση του κοινού που την παρακολούθησε?

Βίκυ Βολιώτη « - Πιστεύω πως οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές. Η ταινία αρέσει. Προβληματίζει τον θεατή, με την καλή έννοια και σε ωθεί στο να σκεφτείς κάποιες καταστάσεις. Πάντως προσωπικά δεν αποτελώ και τον καλύτερο ψυχολόγο του κόσμου, αφού μετά από τόσα χρόνια στην δουλειά αυτή, έχω χάσει κάπως το κριτήριο του να παίρνω σαφή μηνύματα.”

Αντώνης Λουδάρος « - Ναι κι εγώ πιστεύω πως η ταινία αρέσει. Και πιστεύω πως θα πάει και πολύ καλά εισπρακτικά. Έχω αυτήν την ελπίδα. Ξέρεις είναι κάτι που όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτό, το έχουμε ζήσει και είναι λίγο δύσκολο να το κρίνουμε αντικειμενικά. Έχουμε όλοι μας την ανάσα του. Ο κόσμος πάντως είναι σε κάθε περίπτωση ο καλύτερος κριτής.”

Αλίνα Κοτσοβούλου « - Μέχρι στιγμής την άποψη τους για το φιλμ, όπως το παρακολούθησαν στην πρεμιέρα, μου έχουν εκφράσει μόνο φίλοι και συνάδελφοι, άνθρωποι της δουλειάς δηλαδή, που όμως εγώ δεν μπορώ να τους έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη. Με την έννοια πως για πράγματα που γνωρίζω δεν περιμένω την γνώμη των γνωστών. Αντίθετα περιμένω την γνώμη των ανθρώπων που πληρώνουν κι έρχονται να δουν την ταινία. Αυτό με αφορά περισσότερο και ρίχνω ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την άποψη. Και κυρίως για τον θεατή που θα φύγει από την προβολή και θα σπεύσει να προτείνει το φιλμ και σε άλλους πέντε.”


- Σε ποιο κινηματογραφικό είδος θα κατατάσσατε την Μέλισσα?

Α.Λ. « - Μμμ. Δεν μπορώ να είμαι και πολύ συγκεκριμένος. Είναι μια κωμωδία με μήνυμα. Δεν είναι απλά μια χαριτωμένη κινηματογραφική στιγμή. Από κάποιο σημείο και μετά ξεφεύγει από τον ρεαλισμό και περνά στον σουρεαλισμό.»

Α.Κ. « - Δεν ξέρω. Έτσι όπως την είδα την ταινία δεν θα έλεγα πως είναι μια κωμωδία. Δεν την κατατάσσω κάπου συγκεκριμένα. Είναι μάλλον μια κοινωνική, αισθηματική, κωμική, σουρεαλιστική ταινία!»

Οι ιδιαιτερότητες των ρόλων


- Αντώνη μίλησε μου λίγο για τον “άλλο Χάρη”, τον ρόλο που υποδύεσαι?

Α.Λ. « - Ο “άλλος Χάρης” παίζει ένα παιχνίδι με τον μέσο άνθρωπο. Αντιπροσωπεύει φόβο που όλοι κρύβουμε μέσα μας, που στις δύσκολες τις κρίσιμες στιγμές μας κάνει να λιγοψυχούμε. Είναι εκείνο το στοιχείο που μας κρατάει πίσω, είναι η φωνή που σε καταδυναστεύει έτσι ώστε να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις. Δεν είναι πρόσχαρος χαρακτήρας. Προσωπικά αυτό μου έχει συμβεί αμέτρητες φορές, να βρεθώ μπροστά σε δίλημμα και μέσα μου να ακούω αυτό το συνεχές Μη Μη Μη. Να έχω ένα διαρκή φόβο, που συνήθως είναι κάτι κακό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις μπορεί και να σε προφυλάξει.»

- Και ο ρόλος της Βασούλας, τα γυναίκας του Χάρη, ποιος είναι στην εξέλιξη του φιλμ, Αλίνα?

Α.Κ. « - Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος, σύνθετος, που τον αγάπησα πάρα πολύ, παρότι στην αρχή κλωτσούσα, γιατί ο Θοδωρής τον έγραψε πάνω μου κι εδώ με παρουσίασε σαν τριανταοκτάρα, κάποια χρόνια παραπάνω από την πραγματική μου ηλικία, υποτιθέμενα κοσμική, που την ενδιαφέρουν τα λούσα, παρατημένη από τον σύζυγο εδώ και καιρό. Απόρησα. Εκείνος όμως είδε πάνω μου κάποια πράγματα που μπορώ να τα βγάλω, δίχως να ξέρω τι περίμενε. Πάντως ο ρόλος είναι πολύ ωραίος, γιατί πρόκειται για μια συμβατική κλασσική σύζυγο, που δεν έχει παιδιά, που ζει στον κόσμο της, που με τον άντρα της είναι πλέον σαν αδέλφια. Αυτή η γυναίκα κρύβει ένα σημαντικό μυστικό, που μέσα σε μια απομονωμένη παραλία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ύποπτη συνθήκη. Σε έναν κόσμο που όλοι θέλουν να αποδράσουν. Πάντως ότι κάνει η Βασούλα στην πορεία του σεναρίου, το κάνει γιατί έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό.»

- Αυτό που παρατήρησα πάντως Βίκυ, είναι πως στην κατανομή των ρόλων, η δυναμική μοιράζεται ισομερώς σε όλους σας..

Β.Β. « - Ξέρεις όταν ο Θοδωρής ξεκίνησε την συγγραφή του έργου, έγραφε τα πάντα επάνω μας, πάνω στους πραγματικούς μας χαρακτήρες. Ήθελε να προσαρμοστεί η μυθοπλασία στα δικά μας τα πραγματικά πρόσωπα. Και αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση που δεν είμαστε τόσο στενά συνδεδεμένοι. Αν δεν είχαμε τόσο καλές σχέσεις.

Πράγματι ο καταμερισμός της υποκριτικής ευθύνης είναι απόλυτα ισομερής. Μπορεί το κυρίως θέμα να αφορά έναν και μόνο άνθρωπο, τον Χάρη, που σκίζεται στα δύο ως χαρακτήρας. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι φέρουμε απόλυτα την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο χάρης. Συμβάλλουμε όλοι μας με πολύ σημαντικό μερίδιο όμως και στην τελική εξιλεωτική πράξη. Δεν αρκεί να υπάρχει μόνο ένας κεντρικός ρόλος. Όλοι φέρουν μέρος του προβλήματος αλλά ταυτόχρονα και όλοι φέρουν λύσεις. Η γυναίκα του που παίρνει κάποιες αποφάσεις κρύβοντας εν μέρει την αλήθεια. Η αδελφή του που παίζει έναν πιο διπρόσωπο ρόλο. Η ερωμένη που κρύβει μέσα της το άγχος για το πώς θα εξελιχθεί ο δικός τους δεσμός.»


- Ποια ακριβώς κατάσταση επικρατούσε στα γυρίσματα στην Χαλκιδική? Στην οθόνη βγάλατε αυτό το κλίμα της πολύ καλής παρέας.

Α.Λ. « - Στα γυρίσματα ομολογώ πως περάσαμε υπέροχα, ακόμη και αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε υπερβολικά δύσκολες καταστάσεις. Σκέψου πως όλα ξεκινούσαν στις πεντέμισι το πρωί και μέχρι τις επτά το απόγευμα ψηνόμαστε στον ήλιο. Πολλές ώρες, που μέσα στην ζέστη καταντούσαν αφόρητες. Πάντως όλοι μας προσπαθούσαμε να πείσουμε τον εαυτό μας πως η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική.»

Α.Κ. « - Υπήρχε μια σημαντική ιδιαιτερότητα σε ότι κάναμε στην Χαλκιδική. Πως το ίδιο έργο είχαμε παίξει στο θέατρο για δύο ολόκληρες σεζόν, κάθε μέρα. Εκεί όμως που τον ρόλο της σκηνής της λινάτσας, έπαιρνε πλέον το φυσικό περιβάλλον. Στο θέατρο ο ηθοποιός καλείται να εφεύρει τα ερεθίσματα, ενώ στο σετ, όλα αυτά υπάρχουν δεδομένα. Ο ήλιος, η άμμος. Δηλαδή στο σανίδι, υποκρινόμουν ότι ψήνομαι από την ζέστη, ενώ στην ταινία δεν χρειαζόταν να το κάνω αυτό. Βλέποντας πίσω αυτά τα δύο χρόνια της Μέλισσας, μου έρχονται αμέτρητοι συνειρμοί. Στην ταινία αποτυπώνεται ξεκάθαρα αυτό ακριβώς που είχε στο μυαλό του ο Θοδωρής. Να ζωντανέψει την φαντασία.»

Β.Β. « - Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ζήσαμε για δύο χρόνια στο θέατρο. Πάνω στην σκηνή Ζήσαμε υπέροχες στιγμές, αποκτήσαμε πολύ όμορφες εμπειρίες, με μια κουβέντα τις χαρήκαμε πολύ, όλες αυτές τις παραστάσεις. Κι όμως το τελικό συναίσθημα μετά τον έντονο μήνα στην παραλία, είναι παρόμοιο. Και όλοι βλέπουμε αυτό που πέρασε με πολύ μεγάλη αγάπη. Γίναμε ένα, όλοι μια παρέα.»

Σκηνοθετικό ντεμπούτο


- Ο Θοδωρής, πως συμπεριφερόταν – ως σκηνοθέτης - κατά την διάρκεια των γυρισμάτων? Γνωρίζουμε πως όλοι σας διατηρείτε μακροχρόνια φιλική σχέση μαζί του.

Β.Β. « - Ο Θοδωρής είναι μια σπάνια περίπτωση ανθρώπου. Σωστά το αναφέρεις, είμαστε φίλοι εδώ και δώδεκα χρόνια. Αποτελεί τον ορισμό του καλού ανθρώπου. Σκέφτεται διαρκώς τον άλλο, πως πρέπει να του συμπεριφερθεί, διαθέτει την αγωνία μην τυχόν και αυτό που του πει τον στενοχωρήσει, σε γενικές γραμμές στα γυρίσματα ήθελε πάση θυσία να διατηρήσει το καλό κλίμα. Στην δουλειά επάνω είναι πάρα πολύ απλός αλλά και συγκεκριμένος με τον ακριβή ρόλο, που ήθελε εμείς να ερμηνεύσουμε. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι να τον ωθήσει κανείς στα άκρα, γεγονός που τόσο καιρό που τον ξέρω, το έχω ζήσει κάποιες φορές. Πάντως το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι ακούει την γνώμη του άλλου. Και αν αυτή η γνώμη είναι τεκμηριωμένη με επιχειρήματα, δεν διστάζει με τίποτα να αλλάξει την δική του άποψη.»

Α.Λ. « - Κι εγώ γνωρίζομαι με τον Θοδωρή, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στα γυρίσματα ήταν χαλαρός σε τόσο μεγάλο βαθμό, που σε όλους μας έσπαγε τα νεύρα. Εμείς οι υπόλοιποι ήμαστε υπερβολικά αγχωμένοι και καμιά φορά λέγαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω, κάτι που συμβαίνει σε όλες τις δουλειές και είναι φυσικό. Κι εκείνος μας παρακολουθούσε ατάραχος, περιμένοντας να ησυχάσουμε.»

Α.Κ. « - Συμφωνώ. Ο Θοδωρής δεν είναι αυστηρός. Είναι όμως πάρα πολύ συγκεκριμένος. Στο μυαλό του τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και μέσα σε αυτό που ζητά σου αφήνει απόλυτη ελευθερία. Στο θεατρικό μέσα από την αναμπουμπούλα της πρόβας, ήξερε να πάρει από τον καθένα το καλύτερο. Στο κινηματογραφικό όμως, κάνανε μαζί με το συνεργείο πολύ καλή δουλειά για το πώς να οργανώνουν τα πλάνα και από την στιγμή που ακολουθούσαμε τις οδηγίες, πειθαρχούσαμε στην γνώση του ρόλου, ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.»

Ο παράγοντας επιτυχία


- Δύο τινά υπάρχουν στην περίπτωση της Μέλισσας. Ή το φιλμ θα ακολουθήσει την πορεία και των άλλων δύο ταινιών που υποστήριξε η Audiovisual, δηλαδή θα στεφθεί από σημαντική επιτυχία ή δεν θα το στηρίξει το κοινό. Σε καθεμιά από αυτές τις περιπτώσεις, ποια θα είναι η δική σας αντίδραση? Και κατά πόσο αυτή η θετική ή αρνητική πορεία, μπορεί να σας επηρεάσει για το μέλλον?

Β.Β. « - Φυσικά και αν υπάρξει μια μεγάλη επιτυχία αυτό θα με χαροποιήσει πολύ. Κυρίως όμως θα χαροποιήσει τον Θοδωρή. Όλοι εμείς απλά παίζουμε στην ταινία. Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι του Θοδωρή. Έκανε ένα τεράστιο άνοιγμα με αυτή την ταινία. Εκείνος έχει να κερδίσει περισσότερα αν η ταινία πάει καλά. Θα του είναι πολύ πιο εύκολο στο μέλλον να πραγματοποιήσει τις δημιουργικές του ανησυχίες, αφού οι πόρτες θα ανοίξουν πιο εύκολα. Και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που θα χαρώ, γιατί τον αγαπάω πολύ.

Αν από την άλλη μεριά η Μέλισσα δεν πάει και τόσο καλά, υπάρχει μια διπλή ματιά που μπορεί να το κοιτάξει κανείς. Από την καλλιτεχνική σκοπιά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Αν όμως ο κόσμος δεν θελήσει να στηρίξει το φιλμ, τότε θα στενοχωρηθώ πολύ. Ακολουθώντας πάντως όσα είπε ο Θοδωρής στο παρελθόν, θα υποστηρίξω κι εγώ, πως βασικός μας στόχος είναι να μην μπει κανένας μέσα οικονομικά από όσους στήριξαν την ταινία. Να βγάλει δηλαδή πρωτίστως τα λεφτά της και κατόπιν βλέπουμε.»

Α.Κ. « - Η αποτυχία σίγουρα δεν θα με ρίξει, γιατί η δουλειά μου προχωρά ανεξάρτητα από την πορεία της ταινίας. Θεωρώ πως από την δική μου πλευρά έκανα ότι καλύτερο. Σίγουρα κανείς δεν πρόκειται να την κατηγορήσει. Φυσικά και αν πάει καλά, το μερίδιο που μου αντιστοιχεί θα το εισπράξω σε οποιαδήποτε μορφή. Εμείς οι επαγγελματίες οφείλουμε να συνεχίζουμε να δουλεύουμε ότι και να γίνεται. Εγώ ήδη βρίσκομαι παρακάτω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Χαίρομαι αν θα πάει καλά και θα είναι μεγάλη μου τιμή αν συμβεί κάτι τέτοιο.»

Α.Λ. « - Είναι φυσικό. Αν το φιλμ δεν τα πάει καλά εμπορικά, θα στενοχωρηθώ. Σε αντίθετη περίπτωση θα χαρώ υπερβολικά. Πάντως του αξίζει να προχωρήσει και θέλω πολύ να συμβεί αυτό, αφού είναι μια πολύ αξιοπρεπής ομαδική δουλειά, που όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.»


- Ποια είναι η δική σας εκτίμηση για την εισπρακτική πορεία της ταινίας?

Α.Κ. « - Νομίζω θα πάει καλά. Αλλά δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις, δεν είμαι γνώστης του χώρου, δεν μπορώ να το μετρήσω ακόμη γιατί δεν έχω άποψη για τις πρώτες κρίσεις του κοινού.»

Β.Β. « - Δεν ξέρω. Μάλλον θα πάει καλά. Πάντως είναι κάτι που δεν μπορώ να το προβλέψω.»


- Πως κρίνετε σε γενικές γραμμές το μέλλον του ελληνικού σινεμά? Αν πάρουμε σαν γνώμονα τις σημαντικές επιτυχίες που είχαν φέτος τα 5 Λεπτά Ακόμα και το Straight Story.

Α.Λ. « - Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος ξαναγυρνά στις αίθουσες, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στον εγχώριο κινηματογράφο. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις τρεις συγκεκριμένες ταινίες, αλλά είναι γενικότερη η αίσθηση. Το πρόβλημα με τις ελληνικές ταινίες είναι η θεματική, Και ευτυχώς εδώ ο Θοδωρής, πρόσεξε σε πολύ μεγάλο βαθμό την θεματική της ταινίας του.»

Α.Κ. « - Το μέλλον εγώ το βλέπω όπως όλα τα υπόλοιπα καλλιτεχνικά πεπραγμένα στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα ρεύμα προς το εμπορικό σινεμά, όπως υπάρχει ένα ρεύμα προς το εμπορικό θέατρο. Ο κόσμος επιζητά να παρακολουθεί ανθρώπους που γνωρίζει, σε θέματα ευχάριστα και χαλαρά, δίχως σημαντικό προβληματισμό. Να δει θέαμα, να δει ταξίδι, γενικότερα θέλει να ξεφύγει. Έχω την υποψία πως επιστρέφουμε προς τον εμπορικό κινηματογράφο.»

Τα μελλοντικά σχέδια


- Αντώνη, το κοινό σε έχει γνωρίσει περισσότερο σαν έναν κωμικό ηθοποιό. Θα ήθελες να ασχοληθείς στο μέλλον και με πιο δραματικούς ρόλους?

Α.Λ. « - Δεν πιστεύω πως υπάρχει κωμικός που δεν θέλει να καταπιαστεί στην καριέρα του με το δράμα. Αν παρατηρήσεις όμως στην τηλεοπτική σειρά της ΝΕΤ, ο ρόλος μου έχει πολλά δραματικά στοιχεία, που στο άμεσο μέλλον θα γίνουν πολύ περισσότερα.»

- Κι εσύ Αλίνα, μου έδειξες πως με την θεατρική σου παιδεία, πως έχεις την τάση για στροφή σε κάτι δραματικότερο ερμηνευτικά.

Α.Κ. « - Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Ξεκίνησα από την τραγωδία, δεν είμαι φύση κωμική performer, είμαι μια σουμπρέτα. Ηθοποιός είμαι, μου αρέσει η πρόκληση, διασκεδάζω με αυτό που κάνω. Καθεμία πρόταση για μένα είναι και μια πρόκληση.»

- Πιστεύετε πως η τηλεοπτική αναγνώριση παίζει ρόλο στην αντίδραση του κοινού προς τα πρόσωπα σας?

Α.Κ. « - Πάρα πολύ. Στο θέατρο ειδικά παίζει πολύ σημαντικότερη. Αν και δεν έχω προσωπικά μεγάλη διαδρομή στην τηλεόραση, γιατί δεν το κυνήγησα και ιδιαίτερα, εντούτοις είναι κάτι που μου αρέσει, με συντηρεί οικονομικά και μέσα από αυτήν σε γνωρίζει και ο κόσμος. Δεν είναι πάντως κι εύκολο να ασχοληθεί κανείς με την τηλεόραση.»

Α.Λ. « - Φυσικά και μέσα από την τηλεόραση αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα του ηθοποιού πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέσον, από την ώρα που εισβάλλει σε χιλιάδες σπίτια. Αν αυτός που παρακολουθεί το κοινό αρέσει, τότε αυτό λειτουργεί θετικά στην προκατάληψη του κόσμου με ότι και αν καταπιαστεί.»


- Ευχόμενος σας καλή επιτυχία στην Μέλισσα τον Αύγουστο, πείτε μου με δύο λόγια τα σχέδια σας για το μέλλον.

Β.Β. « - Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι στραμμένο στην θεατρική μας παράσταση, που επίσης γράφει και σκηνοθετεί ο Θοδωρής , το “Συνέβη κι όποιος θέλει το πιστεύει” στο Μικρό Παλλάς, που πηγαίνει πάρα πολύ καλά.»

Α.Λ. « - Και όχι μόνο καλά. Πηγαίνει σφαίρα! Από ότι γνωρίζω για τον επόμενο μήνα τον Φεβρουάριο η παράσταση είναι sold out. Πάντως το επόμενο μου σχέδιο είναι η θεατρική παράσταση της Λυσιστράτης, με την οποία να ενημερώσουμε το κοινό της Βορείου Ελλάδας, θα ανεβούμε και στην Θεσσαλονίκη.»

Α.Κ. « - Προς το παρόν περνάμε υπέροχα στο θέατρο Αρώνη, στην παράσταση Γυναίκες στα Χιόνια που σκηνοθετεί ο Κώστας Σπυρόπουλος, όπου είμαστε μια πολύ αγαπημένη συντροφιά, σε ένα ζεστό περιβάλλον και είσαι καλεσμένος μας να έρθείς όποτε το επιθυμείς! Μέσα στα άμεσα σχέδια μου είναι και η τηλεόραση και φυσικά ο κινηματογράφος, γιατί δεν σου κρύβω πως την διαδικασία την λάτρεψα!»

Η ταινία Μια Μέλισσα τον Αύγουστο σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου σε διανομή της Audiovisual.




 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.