Box Office
Τρί 22 Μαϊ 2007
Weekend 18/05-20/05 του `07
Υποχωρεί από την κορυφή ο άνθρωπος αράχνη και την θέση του έρχεται να αντικαταστήσει ένας άλλος «τρίτος» ήρωας της μεγάλης οθόνης. Ή να το πω καλύτερα αντί-ήρωας; Μιλάμε φυσικά για την τρίτη κατά σειρά ταινία αφιερωμένη στον τρισδιάστατο πράσινο γίγαντα της DreamWorks, “Shrek”. Στο “Shrek the Third” λοιπόν, ο Shrek πρέπει να αναλάβει την βασιλεία της χώρας του Far Far Away μιας και ο πεθερός του βασιλιάς Harold αρρωσταίνει βαριά.
Βέβαια μιλάμε για τον “
Shrek” ο οποίος δεν είναι καθόλου έτοιμος να αφήσει τον πολυαγαπημένο του βάλτο και με την βοήθεια των φίλων του Donkey και Puss in Boots αναζητούν τον νέο βασιλιά που θα πάρει την θέση του στον θρόνο.
Στον ρόλο του νέου βασιλιά την φωνή του δανείζει ο ποπ αρτίστας
Justin Timberlake. Εδώ μπορείτε να τσιρίξετε κατά το γνωστό ρητό «
Σάκη!,
Σάκη!», “
Justin!,
Justin!” αφού και ο κύριος
Σάκης είναι πρώτος στο δικό μας ελληνικό box office αυτή την περίοδο.
121.6 εκ δολάρια τσέπωσε ο Shrek και η παρέα του μέσα σε 3 μέρες κυκλοφορίας του αναγκάζοντας έτσι τον ήρωα της γειτονιάς μας
Spidey να βρεθεί στην δεύτερη θέση του αμερικανικού box office με 29 μόνο εκ $ εισπράξεις.
Για να είστε πάντα up to date σας ενημερώνω ότι ο
Spider-Man έχει φτάσει αυτή τη στιγμή τα 748.8 εκ $ εισπράξεις παγκοσμίως από τις οποίες 282.3 εκ $ τα χρωστά στο αμερικανικό κοινό.
Στο Νο 3 με 5.4 εκ $ εισπράξεις βρίσκεται η συνέχεια του «
28 ημέρες μετά»,
28 Weeks Later ενώ το ανεξάρτητο «
Disturbia” καλά κρατεί ακόμα στο Νο 5 με 71.3 εκ $ συνολικές εισπράξεις μετά από 6 εβδομάδες προβολής του. Όπως καταλάβατε έχουμε να κάνουμε με το box office των sequels αυτή την εβδομάδα!
Τις υπόλοιπες θέσεις του πίνακα καταλαμβάνουν παλαιότερες κυκλοφορίες αφού από τις νέες μόνο ο
Shrekκατάφερε να μπει στο επιθυμητό dream team της τυχερής δεκάδας.
|
Τριήμερο
|
Σύνολο
|
Εβδομάδες Κυκλοφορίας
|
Αίθουσες Προβολής
|
[1.]
|
Εισιτήρια Τριημέρου:
121,6M$
Συνολικά Εισιτήρια:
122,5M$
Εβδομάδες Κυκλοφορίας:
1
Αίθουσες Προβολής:
4122
|
|